Städad och överlämnad lägenhet

Idag städade vi vår lägenhet från topp till tå. Tänk om man skulle städa så nitiskt även när man faktiskt bor där. Efter några timmars putsande, dammande, skurande och polerande lämnade vi, något ofrivilligt, över våra nycklar till nästa hyresgäst.

Imorgon har jag (Bella) min sista tenta och efter det packar vi släpet för tjugonde gången för att åka ut till landet och lämna lite möbler, sen är det nog dags att börjar packa. Vad ska man egentligen ta med sig om man ska vara borta ett år? Eller kanske snarare, vad kommer man klara sig utan? Det är ju trots allt lite skillnad att åka på semester en vecka än att vara borta ett helt år.

/Bella

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag har den erfarenheten att allt man tar med sig som inte är 2 par jeans, 2 varma tröjor, underkläder och t-shirtar/toppar är en grej för mycket. (Sen behöver man förstås) en kastrull, en stekpanna, en trägaffel och något att äta på. Tar man med mer kommer man ändå inte att använda det =)



Glöm inte att ta med saker hem sen om ni åker hem över julen. Har man inte använt det på ett halvår kommer man inte använda det nästa halvår heller.

2009-09-01 @ 19:01:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0