7h CAD

Tanken var att vi skulle gå på vår veckorliga (just insett att det inte finns ett bra ord på svenska för detta (=weekly)) onsdags CAD som började klockan 13.00 idag. Väl där insåg vi att lektionen var inställd och vi tänkte som sådant att vi sätter oss ner och börjar CADa på vår detalj som är själva examinationen. Klockan gick och vi CADade på. Klockan blev 16.15 och vi missade vår sista lektion för dagen som var Statistik. Men vi bestämmde oss för att fortsätta och nästa gång vi kollade på klockan var hon 19.30 å Bella insåg att hennes träning hade börjat. Men vi bestämde oss för att fortsätta ytterligare en gång. Men när övriga sällskapet i rummet, ett gäng killar, beställde pizza kännde vi att våra magar var också behov av mat så vi avslutade kring 20.00 och gick till närmsta pizzeria. Dock hade pizzerian ingen pizza utan edast schnitzel och kebab. Men vad gör det...


Vad sägs som pizzerians toa-skyllt. Det verkar som om alla tjejer måste ha horn på huvudet för att få nyttja denna toa.

För er som undrar vad vi CADar för något så är det ett landningsställ till ett flygplan. Av denna skall vi sedan göra en lite kort filmsekvens av och en FEM-analys (Finita element (hållfasthetsberäkning)).   


Kommentarer
Postat av: Johanna

Det ser lite ut som att hon har en hoppboll istället för huvud.



Vi hade utvärdering för promoveringen igår och allt gick bra. Vi tog upp dina grejer också. Vi fick alla mycket beröm och Karin har lovande planer för framtiden så det är nästan lite synd att jag slutar nu.

2009-12-10 @ 17:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0