Ingen ny lägenhet

Det verkar tyvärr som att det inte blir någon ny lägenhet för vår del... Den senaste lägenheten/rummet vi var och kollade på hade också andra svenskar kollat på, och häromdagen fick vi veta att en av de andra svenskarna hade fått den. Killen som hyr ut sin lägenhet påstod dock att det skulle komma ytterligare en till idag och att han skulle höra av sig imorgon med beslut, så än finns det hopp (dock ytterst minimalt hopp).

Med tanke på att det snart är en ny månad, villket skulle innebära inflyttning först i mars, samt att det verkar ganska lönlöst att söka lägenheter, kommer det inte bli någon flytt för vår del. I början hade vi lite koll på ungefär hur många vi har kontaktat angående lägenhet/rum, men nu är det så pass många att det inte går att hålla koll på hur många.

Det som känns mest hopplöst är att man kan inte uppmuntra sig själv med att tänka "Vi bor ju i alla fall billigt", för om vi skulle flytta till en WG skulle det faktiskt bli billigare. Dock fick vi idag gratisprover av tomatsås utdelat till dörren, det hade inte hänt om vi bodde i en lägenhet :)


Kommentarer
Postat av: Jonas o Eva-Lena

Trist, trist o åter trist men det är klart att få ett gratisprov på tomatsås väger ju upp en del :-)

JoEL

2009-11-25 @ 10:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0