Lyckats överkonsumera internet.

Da har vi lyckats överkonsumera internet bade jag och bellas anslutningar sa vi fick ga ner till de gammla sega datorerna i botten pa huset vi bor. De har lagt till en spärr sa att man inte kan logga in om man konsumerar för mycket. Tyvärr har inte det tyska alfabetet bokstaven som är tredje sist i alfabetet men jag hoppas de flesta klurar ut vad som skrivs ända. Vi hoppas pa att internet skall komma tillbaka nästa manad dvs pa söndag sa da kan man skriva normalt igen. Vi tror vi har streamat filmer och musik för mycket.

Lägenhetsuppdatering:
Den lägenhet vi var och kollade pa i torsdags ringde vi till ägaren idag vilket var en advokat, han och hans sekreterare hade ingen koll alls. De viste inte att lägenheten var ledig överhuvudtaget och när jag sa att den var ledig sa fragade de hur länge vi ville bo där, vi svarade givetvis till juli. da sa de att lägenheten var upptagen.

Och den andra lägenheten vi var och kollade pa var nästan lite läskig. Ingen hade bott där de senaste 3 aren. När vi hade varit där och kollat och gatt ut genom dörren fragade jag bella: Var det nägon vask i köket och nagon toalett i badrummet. Vi blev osäkra och kännde att lägenheten inte var nägot för oss. Vi kom senare fram till att det troligen varken fanns vask eller toa...

Sa nu är vi i princip tillbaka pa ruta ett. Vi har fram till i morgon kväll 23.59 pa oss att hitta ett rum som vi kan tänka oss och helst fa ett kontrakt pa innan vi maste skicka ett mail och säga upp detta rummet vi har nu om vi vill flytta vid jul. Sa det ser ut som om vi far inrikta oss pa att försöka hitta nagot till första februari i stället.

Nej nu far det räcka att skriva pa detta konstiga tangentbord......

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha vad töntigt att man inte får använda internet hur mycket man vill! Låter helt bisarrt. Vad har dom för underligt system för betalning?



Ett helt dygn hinner man mycket på. Heja heja!

2009-10-31 @ 11:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0