Korridoren

Köket/Kokvrån
  
Köket som delas av sex personer har två plattor och en kyl där man får plats med ca 1 mjölk o 1 fil per rum. Bordet har fyra tillhörande stolar, hur man tänkte där har jag ingen aning om, fas o andra sidan kan ju inte alla rum laga mat samtidigt ändå..

Idag städade vi ur kylen och i eftermiddag ska vi städa bort all gammal mat från tidigare studenter, vi har nämligen bott längst i korridoren nu för tiden, så vi har ju lite att säga till om:)

Badrummet

 
Badrummet är som tur är fint, med två handfat och allt. Det enda negativa är att toan o duschen är i samma rum, så om någon duschar får man helt enkelt hålla sig:)

Huset
  
Vi bor på nionde våningen på Hafneriegel 53, D09/3, 8010 Graz för er som skulle vilja skicka brev.

Utsikten
    

Utsikten från rummet går inte att klaga på, 180 grader Graz. På bilden längst till vänster kan man skymta en svart, ganska platt byggnad ca 400 m bort, det är en av universitetets lokaler. Kikar man ut till höger är chansen stor att man får 1:a parkett till division 5 matcher i fotboll. Från köket kan man även kolla på tennis.


Kommentarer
Postat av: Jonas

Kul att ni kan kolla på division 5 fotboll, speciellt för dej Bella som är så intresserad av fotboll.

Eftersom ni är "korridoräldst" så får ni väl lägga upp ett schema i köket o toa. Att laga mat verkar gå fort, det är bara o hälla up filmjölken så är det klart :-) /Jonas

2009-09-02 @ 00:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0