Schwarzlsee

Idag åkte vi och resterande svenskar och två norrmän till Schwarzlsee. Schwarzlsee är en ett område med jättestor konstgjord sjö där de har massor olika vattenaktiviteter men även en hel del grejer på land (t.ex. go-cart, paintboll o volleyboll). Vi spelade bara volleyboll och badade, de andra aktiviteterna var nämligen ganska dyra, men det var roligt att kolla på allt som fanns. Man kunde bland annat åka wakeboard och vattenskidor i en "lift"-bana (se nedan), fallskärmshoppning och linbana som gick över hela sjön.

Vi lyckade också köpa fel operatör för pengaladdning till mobilen men som tur var hade en av svenskarna den operatören, så hon skulle köpa den av oss:)



PS: Om ni inte vill betala för att ringa till våra österrikiska nummer så använder vi skype: berneobella heter vi även där

 


Kommentarer
Postat av: Jonas o Eva-Lena

Hej,

Ser ju kanon ut, kul att ni fick bada lite, det är kanske sista gången i år. Vi gick in på Google earth o tittade var Schwarzlsee låg och såg att ni har ju även en skidlift i Gedersberg strax väster om Schwarzlsee.

Kul att ni redan nu börjar utforska omgivningarna.

Hej å hå.

Jonas o Eva-Lena

2009-09-06 @ 20:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0