Tvättäventyr

Idag fick vi veta att vi sak ha ett prov imorgon. Intet ont anande satt vi och pluggade tyska prepositoner när vår lärare sa något i stil med: "auf betyder på, och just det imorgon är det prov". Men det var inget som skulle räknas med i slutet av kursen, visade det sig tillslut.

Idag bestämde vi oss för att försöka oss på att tvätta. Det började med att vi skulle gå och handla tvättmedel, men innan vi var framme i affären började det spöregna. Tillslut var vi i alla fall hemma igen, något blöta men med en flaska flytande tvättmedel. Då kom det andra bakslaget. När vi tryckte på hissknappen öppnades inte dörren trots att vi såg att den var nere. Konstigt tänkte vi och tryckte än gång till och då hörde vi hur någon bankade på dörren innifrån hissen. I samma stund så kom några killar som jobbar i huset och sa att de skulle hjälpa personen ut, men för oss blev det trapporna 9 våningar upp.

Okej, nu har vi alltså köpt tvättmedel och kommit upp och hämtat tvätten, därefter traskade vi ner 10 vångingar igen och väl nere i tvättstugan upptäckte vi att vi inte kunde betala med vårt bankkort. Här i österrike använder dom sig av Quick-card som finns på alla bankomatkort men vi hade inte förstått att man var tvungen att föra över pengar till Quick-funktionen på kortet. Så vi hade inget annat val än att gå tillbaka upp, men som tur var fungerade i alla fall hissen den här gången.

Tänk att det kan vara så svårt att tvätta, man känner sig ju onekligen lite fånig.. Men i morgon ska vi gå till banken för att kunna få lite rena kläder.

Kommentarer
Postat av: Jonas o Eva-Lena

Kul att banken kan hjälpa er med tvätten. Kan de ta både vittvätt och kulörtvätt? Be dem samtidigt att stryka skjortor/blusar o byxor för det är såååå tråkigt. :-))

2009-09-11 @ 17:39:22
Postat av: Kwistan

Hej Bella! Måste säga att jag är totalförvirrad...vad är det som pågår?? Graz?

Var fasiken e du?



/Kwistan

2009-09-13 @ 16:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0