Internetproblem

Nu har vi äntligen internet igen efter två dagars isolation från omvärlden :) I torsdags började både min (Bellas) och Bernes datorer bete sig väldigt konstigt och vi blev oroliga att båda datorerna hade gått sönder samtidigt, men efter ett tag upptäckte vi att det bara var när internetkabeln satt i som datorn hängde sig. Lyssnade man tillexempel på musik och satte in kablen försvann musiken och ersattes av brus... Men nu är i alla fall problemet borta!

Vi har nu bestämt vart vi ska åka på vår skidsemester, i alla fall den andra halvan av semestern. Då bär det av till Seefeld tillsammans med Saku och Matlena från Finland. Innan dess hade vi tänkt att åka till antingen Tux eller Sölden i några dagar innan. Det ska bli riktigt kul att åka skidor!

Igår hade vi ett avbrott i pluggandet och gick på promenad till en närliggande byggaffär (typ K-rauta..), där hittade vi massor med roliga grejer som vi ville inreda vårt lilla rum med, men som tur var lyckades vi gå igenom hela butiken utan att köpa något :). På vägen hem därifrån gick vi förbi en videobutik och bestämde oss för att hyra en film på tyska. Valet föll på "Oxford Murders" dubbad på tyska och med tysk text. Det var ibland svårt att hänga med på allting, speciellt när filmen i sig liknar DaVincikoden.

Dagens filmtips:
Oxford Murders     [B&B B&B B&B B&B] av 5 möjliga B&B
Thriller                     Handlar om en dokorand som kommer till Oxford där han ska påbörja sitt
                               jobb, som handledare försöker han få en berömd professor som har allt 
                               annat än bra rykte. Det slutar med att båda blir indragna i en djup
                               mordgåta.

Kommentarer
Postat av: Jonas o Eva-Lena

Hej, Vi har märkt att ni inte varit inne på Skype så antingen var ni bortresta eller "internet problem" :-) Kul att det löst sig.

Det verkar som ni har hur mycket ledigt som helst, kul att ni utnyttjar det och tar lite semester.



Vi noterar Oxford Murders på listan att titta på

Ha det så bra

JoEL

2010-02-07 @ 12:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0