TV

Igår bokade vi ett hotell i Innsbruck för vår skidsemester. Från början var tanken att vi skulle åka till Tux som är en dal i Tyrol, efter att ha ringt runt till otaliga hotell och privatrum så bestämde vi oss för att istället åka till Innsbruck och både ta någon dag för vanlig turistning men också åka skidbuss därifrån till de stora anläggningarna runt Innsbruck. Hotellet vi hittade var ett fint 3-stjärnigt hotell mitt i centrum och till ett bra pris också :)

Men detta var inte det enda som hände igår, utan det största under gårdagen var att vi har skaffat en TV så vi kan kolla på österrikiska tv-program och kanske lära sig lite bättre tyska! Egentligen har vi inte köpt en TV, utan en mottagare till datorn.

När vi först installerade programmet skulle man välja vilket land man befann sig i, men österrike fanns inte med! Vi försökte och försökte men de enda kanalerna vi fick in var två från Slovenien med värdelös täckning. Vi började inse att det nog inte skulle bli någon TV för oss ändå tills Berne kom på den underbara idén att testa att installera programmet på engelska för att kunna välja "Austira" utan massor konstiga tecken. Det dröjde inte mer än 10 minuter efter denna idé till att vi satt och zappade mellan massor olika kanaler från Österrike. Så nu har Berne kollat på OS-schemat för att kunna boka upp TVn :)


Kommentarer
Postat av: Jonas o Eva-Lena

Hej, Kul att ni fick igång TV'n. Nu kan ni sitta uppe hela nätterna o kolla OS. Ni har säkert så mycket ledigt så det är väl inga problem :-)

JoEL

2010-02-10 @ 14:52:24
Postat av: pappa

se det gyllene taket och gå till den stora kyrkan där bakom sevärt ha det

2010-02-10 @ 19:40:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0