München - dag 1

Efter en ca 4,5 timmar lång tågresa kom vi äntligen fram till München lagom till lunch. Vi blev väl mottagna av spöregnet som inte heller lämnade oss under resten av dagen. Men vi var väl förberedda, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, heter det väl?



Vi insåg dock ganska fort att turista i regn som aldrig tar slut inte är en hitt. Därför tog vi lunch på en jättetrevlig restaurang i hopp om att regnet skulle avta.

  
Det blev revbensspjäll för Berne och American Mix för Bella - mums!

Efter att jackorna hade fått droppat av sig begav vi oss ut igen och kollade bland annat på Marienplaz, Hofgarten och Deutsches Museum. Vi kom 10 minuter för sent för att kunna gå in i muséeumet, men vi bestämde oss för att komma tillbaka en annan dag.


Marienplatz

  
Deutsches Museum och Berne i Hofgarten

Flera kilometer senare började vi bege oss tillbaka till vandrarhemmet, men på vägen dit tog vi ett stopp vid en fiskmarknad. Marknad kanske egentligen är fel ord, de hade i alla fall ställt upp massor med tält och vagnar där de tillagade olika fiskrätter och självklart hade de ju även den obligatoriska tyska öl-baren.


Utsikten från vårt rum, som faktiskt hade balkong trots att det bara var ett vandrarhem

Kommentarer
Postat av: Jonas o Eva-Lena

Hej,

Äntligen en rapport om er resa. Vi har kollat varje dag :-). Det ser ut som ni har haft det riktigt bra. Hoppas rummet på vandrarhemmet var lika fint som utsikten.



Ha det så bra.

JoEL

2010-06-07 @ 22:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0