Sound of Music på operan

I tisdags bestämde vi oss för att ta en av de sista chanserna och gå till operan för att kolla på musikalen Sound of Music. Den har egentligen spelats här i Graz enda sedan i höstas, men vi har aldrig tagit oss tid att gå dit.

Innan det började satt vi utanför Operan och njöt av det underbart vackar vädret vi har haft här senaste tiden. När vi kollade på termometern igårkväll när vi gick och la oss var det 29 grader, då kan ni ju tänka er hur det är mitt på dagen :)


Vi utanför Operan


 
Någon oskylldig stackars Grazare fick ställa upp som ofrivillig fotomodell

Till att börja med hade vi väldigt dåliga platser, precis bakom en pelar. Det kan i och för sig ha något att gör med att vi var snåla och tog de billigaste biljetterna vi kunde få... Men vi hade tur, när föreställningen började var det hen hel rad lite längre fram som var ledig som vi gick och satte oss på. Därifrån såg vi jättebra, dessutom fick vi 10€ bättre platser för samma pris!



Trots att det var på tyska förstod vi riktigt mycket. Det märks nu på slutet av utlandsåret hur mycket man faktiskt har lärt sig både när det jäller tyska och engelska men också massor annat som vi inte hade fått lära oss hemma i Sverige.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0