Robin Hood

Igår gick vi till en biograf här i stan som visar filmer på sitt orginalspråk för att kolla på Robin Hood. Vi hade hört att den inte var så bra som den verkade på trailern, så våra förväntningar var inte så höga men vi laddade ändå upp med cola och popcorn och satte oss i salongen tillsammans med 4 andra. Det var nästan lite väl trångt med bara två lediga rader mellan varje person, men det är väl sånt man får stå ut med om man inte vill kolla på dubbat ;)

Vi blev båda possitivt förvånade med tanke på vad vi har hört innan, filmen var riktigt bra men många fina miljöer, lite kärlek, lite krigsscener och intriger. Av namnet att dömma kan man bli lite lurad med tanke på att filmen egentligen hadlar om hur legenden började, hur Robin träffade sin Marion och varför de egentligen hamnade i sherwoodskogen.

Idag tänkte vi ta vara på vår första lediga helg på länge och åka ut till flygplatsen i Graz och segelflyga. Men vad som började i jättebra dag med solsken och bra termik slutade i regn... Imorgon kanske vi gör ett nytt försök, men tyvärr säger prognosen regn även då

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0